fbpx

Storitve

Masaža celega telesa

Odzovite se vabilu na ponovno odkrivanje vašega telesa. Z intenzivnimi gibi skozi celotno telo se aktivirajo vse mišice in sklepi ter okrepi vaš občutek zaznavanja. S pomočjo tretmaja se boste sprostili, telo bo bolj gibljivo in odzivno. Masažna olja z mešanico eteričnih olj po vašem izboru vas bodo razvajala in vas v času masaže odnesla iz vsakodnevnega vrveža. Masaža je sestavljene iz več tehnik, od klasične masaže, prijemov manualne in fascialne terapije, shiatsu-ja do klasične tajske masaže. Vsaka masaža je prilagojena posamezniku in njegovim morebitnim problematičnim delom telesa. Intenziteta masaže je prilagojena vašim željam in telesni sestavi. Izbirate lahko med blago do visoko intenzivne.

Cene
60 Minutes 55 Euro
90 Minutes 75 Euro

Športna masaža

Mišice, ki jih izpostavljamo stresu in nevsakdanji obremenitvi na to reagirajo z razbolelostjo in vnetjem, ki se odražata kot togost ali bolečina. To predstavlja oviro pri gibanju in zaradi ponavljajočih se gibov lahko vodi do kroničnih težav. Med masažo se osredotočimo na odpravljanje mišičnih vozlov, zatrdelosti in s pomočjo stimulacije »fascie« skušamo doseči čim večjo sproščenost. Z različnimi prijemi in tehnikami omilimo bolečino mišic, jih razgibamo in s tem pospešimo okrevanje. V masažo sodi tudi raztezanje, ki omogoča, da so pozitivni učinki masaže dolgotrajnejši. Tretma se lahko izvede kot masaža celega telesa, ali pa se osredotoči na točno določeno mišično skupino ( npr. noge, hrbet , vrat ...) glede na tegobe oz. športni cilj stranke (npr. masaža pred tekmo, rehabilitacija itd.). Ta tip masaže se še posebej priporoča ljudem, ki se redno ukvarjajo s športnimi aktivnosti. Intenziteta masaže, ki je praviloma močnejša, se prilagodi željam stranki.

Cene
60 Minutes 60 Euro
90 Minutes 80 Euro

Refleksologija

Naše noge nam zvesto služijo vsak dan, a so pri tem prepogosto ujete v ozke čevlje in izpostavljene športnim naporom. Zato je zelo pomembno, da zanje skrbimo in jih negujemo. Z refleksologijo stimuliramo točke na stopalih, ki so povezane z različnimi deli telesa. Tako preko masaže teh točk sprostimo celotno telo. Masaža vključuje tudi tehnike tajske masaže, ki poskrbijo za občutek lahkih nog in pomagajo pri morebitni natečenosti. Refleksologija se lahko izvaja samostojno ali kot del masaže celega telesa.

Cene
40 min 40 Euro

Sproščujoča masaž

S pomočjo sproščujoče masaže se telo in duh za trenutek oddaljita od stresnega vsakdana in posežeta po uravnovešenosti in harmoniji. Prijemi so tekoči, vendar odločni, potujejo po celem telesu in skupaj z izbranimi aromatičnimi olji pripomorejo k sprostitvi. Intenziteta masaže se prilagodi željam in potrebam stranke.

Cene
60 Minutes 60 Euro
90 Minutes 80 Euro

Thai masaža

Tajska masaža je efektivna masažna tehnika, ki poskrbi za sprostitev napetosti po celem telesu. Poleg tega predstavlja meditativno izkušnjo tako za stranko kot za maserja. Izvaja se počasi, s posebnim poudarkom na odzivih stranke. Maser se preko telesa pomika z zibajočimi prijemi. S pritiski dlani in palcev se stimulira “SEN linije”, ki so energetske linije podobne meridian linijam in akopresurnim točkam v tradicionalni tajski medicini, s čimer se zviša nivo energije in pospeši njen pretok po telesu. Posebnost pri izvajanju masaže je uporaba razteznih joga prijemov, ki dodatno sprostijo mišice in sklepe. Tajska masaža se izvaja na talni blazini, ki dopušča večji nabor gibov kot masažna miza. Stranka je pri tem oblečena v udobna oblačila. Intenziteto masaže lahko izbere stranka sama. Dodatno so na voljo že oblikovani tretmaji, posebej namenjeni kroničnim bolečinam v mišicah, premagovanju stresa ter fibromialagiji.

Cene
90 min 80 euro

Terapevska tradicionalna tajska masaža za boloče in telo

Tradicionalnim prijemom je podvrženo celo telo, s poudarkom na delih, ki so boleči ali imajo omejeno mobilnost zaradi vnetja mišic. Pritisk, ki ga izvajamo na boleča območja preko specialnih prijemov, olajša neugodje in v kombinaciji z raztezanjem telo sprosti in poveča njegovo mobilnost. Masaža se izvaja na blazini, pri čemer sta tako maser kot stranka oblečena v udobna oblačila.

Cene
90 min 80 euro